Què? Quan? Com? On? català | castellano
   
Quan?  
   

Fa més de 15 anys, dos joves emprenedors argentins i amics que ja comptaven amb experiència en el "forn", es van associar meravellosament per donar forma a una nova empresa. 
Naixia llavors Pizza Què? al barri porteño de Palerm, de la ciutat de Buenos Aires. 
Ràpidament, el lloc va passar a formar part d'un clàssic del barri, on es barrejaven les millors pizzes, jazz en viu, cervesa, particular música i això sí, molts nous amics. 
La inquietud, les necessitats de canvi i de recerca de nous horitzons van reportar una excursió, per part d'un d'ells, per terres catalanes a mitjans de l'any 2002. 
Així va ser com gràcies a la indispensable i desinteressada col.laboració d'un grapat de persones, el somni de Pizza Què? Barcelona, es va fer realitat un 22 de gener de 2004 i el barri del Clot-Camp de l'arpa va poder descobrir, des de llavors, l'autèntic sabor dels seus plats, la calidesa del seu ambient i l'acurada atenció del seu personal, en el petit local que ocupa al carrer Rogent. 
Els veïns van portar amics i aquests a d'altres i van començar a arribar des d'altres barris i més lluny. I gràcies a ells i per ells, Pizza Què? va inaugurar el 29 de març del 2012 un nou local, a prop del Mercat de Galvany, a Sant Gervasi. Més gran, per poder atendre de la mateixa manera que sempre ho vam fer. Ara som dos i continuem pensant en el demà.

 
Rogent 71 bis · tel: 93 436 0429  | Rector Ubach 30 · tel. 93 209 5733 | atencionalcliente@pizzaque.es | crèdits